Povedite vašeg kućnog ljubimca na nezaboravno ljetovanje na neku od ovih 10 prekrasnih hrvatskih plaža.

10 najljepših hrvatskih plaža na kojima su kućni

ljubimci dobrodošli

Sigurni smo da vam nikada ne bi palo na pamet ostaviti vašeg kućnog ljubimca da luta negdje po gradu dok vi uživate na plaži u svim čarima ljeta! Ali nije uvijek jednostavno pronaći plažu na kojoj psi i ostali dlakavi članovi porodice bezbrižno mogu uživati u osvježenju u moru.

U nastavku se upoznajte sa 10 najljepših hrvatskih plaža na kojima su kućni ljubimci dobrodošli, kako bi i vi i oni u miru uživali sa stilom.

pas-plaža-more

Psi uživaju u igranju na plaži.

1. Plaža Galeb, Duće

Sve je na dohvat ruke na ovoj savršenoj pješčanoj plaži smještenoj u omiškom kampu Galeb. Uživajte u vodenim sportovima, restoranima i ostalim sadržajem za sve članove porodice, a ako želite cijeli dan bezbrižno provoditi na plaži, smjestite se u neki od obližnjih apartmana pa će vam Galeb biti pravi dnevni boravak.

2. Plaža čempresa, Bol, otok Brač

Vjerovatno znate kako je u Bolu – prekrasno i živo pa će vam ljubimci biti zahvalni, ako dobiju potpunu slobodu na ovoj lijepoj bolskoj plaži.

3. Plaža Kažela, Medulin

Kamenita plaža, odlična za porodicu i ljubimce pokraj koje se nalazi simpatično uređen kamp u kojem vam ništa neće nedostajati. Pravi odmor!

4. Plaža Duboka Draga, Lozice, otok Vir 

Idealna za one koji žele manje gužve i malo mira od užurbanosti Vira. Za odmor u hladu ćete se morati malo potruditi ili pričekati kada je Sunce u laganom zalasku kako bi plaža stvorila svoj prirodni hlad.

5. Plaža Kijac, Njivice, otok Krk

Vrlo popularna šljunčana plaža, idealna ako želite društvo za vašeg ljubimca. Na sitnom šljunku možete uživati i u hladu te nešto pojesti u obližnjem fast food-u.

6. Plaža Šimuni, Šimuni, otok Pag

Savršeni šljunak, puno hlada, restorani, mogućnost iznajmljivanja apartmana tik do ove paške ljepotice. U četiri riječi – sve što vam treba.

7.Plaža Mel, Kampor, otok Rab

Pješčana plaža na kojoj ćete zbog njene veličine uvijek naći dovoljno mjesta za sebe i vašeg najboljeg prijatelja. Fin pijesak i dobar pristup plaži za savršenu antistres terapiju.

8. Plaža Stobreč, Stobreč 

Još jedna šljunčana plaža, koja vam nudi dosta sadržaja, lijepo more i blizinu svega onoga što bi vam moglo zatrebati na odmoru.

9. Plaža Podvorska, Crikvenica

Prekrasna šljunčana plaža sa svim sadržajem, poput restorana i WC-a, igrališta, koji je potreban kako bi cijela porodica, na čelu s kućnim ljubimcem, bezbrižno cijeli dan uživala u kupanju i sunčanju.

10. Plaža Lučina, Pašman, otok Pašman

Na ovoj ostrvskoj plaži možete uživati u pijesku, ali i dobro se “rasporediti” na betonirani dio plaže te čak i pronaći malo hlada uz samo more. Vaši ljubimci sigurno će uživati brčkajući se u plićaku i u društvu drugih prijatelja na četiri noge.

Pročitajte: Na odmoru sa kućnim ljubimcem

Izvor: punkufer.dnevnik.hr