PETica.me – Informacije iz prve šape!

Zamislite mjesto u onlajn svijetu na kojem možete da pronađete informacije i podatke koji će vas natjerati na smijeh, naučiti vas nešto novo i pružiti vam informacije za kojim tragate?

To mjesto je PETica – Zabavan virtuelni kutak koji okuplja zajednicu ljudi koji imaju jednu zajedničku stvar, a to je ljubav prema životinjama.

Zamišljena kao web platforma za sve vlasnike kućnih ljubimaca i ljubitelje životinja, ima za cilj pružanje zabavnih, informativnih i edukativnih informacija te širenje svijesti o značaju zaštite životinja i podizanju kvaliteta života kućnih ljubimaca.

Naša misija je da na jednom mjestu obezbijedimo što veći broj korisnih i servisnih informacija sadašnjim i potencijalnim vlasnicima kućnih ljubimaca, kao i svim ljubiteljima životinja i na taj način doprinesemo boljoj i kvalitetnoj njezi ljubimaca.

Uređivanju PETice doprinose svi njeni korisnici koji kroz svoje sugestije i primjedbe doprinose poboljšanju kvaliteta sadržaja i brinu se da PETica ostane zabavan virtuelni travnjak za sve ljubitelje životinja.

Dobrodošli!

PETica tim.